Home Bedrijven en personen Koos Burgman (VER) over de Green Deal

koos burgman

Koos Burgman is bestuurslid van de Vereniging Elektrische Rijders (VER). Met hem besprak ik in Digital Transformation de Green Deal Elektrisch Vervoer. Achttien partijen waaronder overheden, marktpartijen en maatschappelijke organisaties zetten zich in voor het stimuleren van elektrisch rijden en groene groei.

Volop kansen

Koos ziet enorme kansen voor elektrisch vervoer en ziet het als een sport om zo min mogelijk fossiele brandstoffen te gebruiken. De wereld staat op dit moment op zijn kop maar zijn eigen autowereld is nog in volledige ontkenning. Momenteel lobbyt hij namens de VER heel hard voor een subsidie op elektrische auto’s voor consumenten. Dit is hard nodig nadat we jarenlang de zakelijke rijders met subsidies hebben verwend. Hij is daarnaast directeur externe betrekkingen bij de BOVAG waar hij al 31 jaar werkt, waarvan 20 jaar als algemeen directeur.

Beluister de hele uitzending met naast Koos Burgman ook PvdA Kamerlid Jan Vos

Digital Transformation is via New Business Radio ook terug te vinden in je favoriete podcast app. Abonneer je en ontvang iedere week de laatste uitzending op je smartphone of tablet.

Word lid van de VER

Lid worden van de Vereniging Elektrische Rijders (en geïnteresseerden!) is helemaal gratis. Lid worden kan hier.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel