Home Vincent's Column KBG Technology

0 3524

Gisteren de hele dag rondgehangen bij www.plugg.eu de web2.0 conferentie in  brussel. Een beetje gemodelleerd naar Boris www.thenextweb.com die helaas tijdens mijn www.chinareis2008.nl plaatvind (zaterdag over 2 weken vertrekken we met 40 man!). Interessantste waren de 20 startup die in 2 minuten moesten vertellen waar ze mee bezig waren (zie http://www.marketingfacts.nl/berichten/pluggeu_start_up_competitie/ voor een complete lijst). Ik heb nog 20 andere video’s maar hoe ik de tijd moet vinden die tot mooie internet filmpjes te maken mag joost weten.

Troste winnaar was www.viewdle.com , ex KGB technology waar 35 jaar geleden kapitalen in geinvesteerd is om video beelden uit de usa slim te analyseren en wat nu in moderne web2.0 technologie wordt toegepast om het hele video internet te indexen. Promising en facinerend verhaal. 

Ook een interview met Jeroen Mol die deze maand gepland heeft naar de beurs in london te gaat met zijn bedrijf www.gpxs.nl en die blackberry diensten en software maakt voor de groten der aarde.Hopelijk speelt de financiele meltdown in de USA hem geen parten. GPXS was degene met wie ik het CDA van balkenende van blackberries voorzag 5 jaar terug.

Deze weken zijn wel heftig. We maken een werkelijke prachtige hotte  nieuwe generatie pczapper technologie, over 2 maanden wordt ik vader van een dochter, er zijn teveel presentaties en de china reis die 2 maal zoveel mensen heeft als ik gedacht had met erg veel belangstelling voor de pers. Wist je dat Youtube, wikepedia en alle webblogs daar geblokkeerd zijn? Daarom moest ik  www.witopia.com installeren. Hiermee installeer je een veilig netwerk (vpn) zodat je alles in china wel kunt doen maar ook alle communicatie wordt beveiligd. Voor $40 per jaar zit je altijd op een veilig netwerk, ook handig voor wifi netwerken in nederland waar je makkelijk afgeluisterd kunt worden. Klik hier voor alle filmpjes!

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel