Home Uncategorized Kansen pakken in de 21ste eeuw!

0 2364

Trendwatchers houden op bij de vraag: hoe vinden we de kansen in de snel veranderende technologie? En bedrijfs-kundigen weten wel hoe je kansen creëert maar hebben geen benul van de technologische stand van zaken.

Technologie is een van de belangrijkste aanjagers achter de veranderingen waar we elke dag mee te maken hebben. Wat staat ons binnenkort te verwachten? En vooral: hoe maken we er kansen en mogelijkheden van?
Vincent Everts en Guido Thys gaan samen met u op zoek naar de beste antwoorden voor uw organisatie. Bekijk het filmpje hier:

In het eerste deel vertelt Vincent Everts in sneltreinvaart over de nieuwste technologieën. Tot het u duizelt. En dat is ook de bedoeling. Tegelijk belicht hij de mogelijkheden die nieuwe technologieën kunnen bieden voor uw organisatie. Als trendwatcher houdt hij ze nauwgezet in de gaten. Hierdoor is hij in staat om zijn publiek keer op keer te verrassen met echte eyeopeners. De grote techbedrijven hebben hun nieuwste snufjes nog niet gelanceerd, of deze gadgetnerd weet al van de hoed en de rand. Zaken die voor de meesten nog verre toekomstmuziek zijn, brengt hij heel dichtbij.

Hij probeert deze technologieën en gadgets zelf uit. Tegelijkertijd laat hij zich nooit meeslepen. Hoe hightech ook, hij houdt beide benen op de grond en verteld vol passie of het een succes wordt of juist niet én wat de impact ervan wordt op het bedrijfsleven én op ons persoonlijk leven.

In het tweede deel geeft dwarsdenker Guido Thys een antwoord op de volgende vragen:

  • waar moeten we, naast de technologie, nog rekening mee houden?
  • waarom is borduren de grootste vijand van vooruitgang?
  • vraagt de 21ste eeuw om een andere aanpak dan de 20ste eeuw?
  • hoe kunnen we systemen omkeren en denkkaders omgooien?
  • hoe pakken we keuzen en beslissingen uit het verleden aan?
  • wat moet er op de schop en wat moet er absoluut blijven?

En…. uiteraard wordt er ook weer flink gelachen!

Tijdens de voorbespreking maken we er een maatwerkpresentatie van: voor uw klanten, voor de leden van uw vereniging, voor uw managementteam, uw medewerkers, voor uw ketenpartners of voor andere belanghebbenden.

 

Wat doen we tijdens deze presentatie?
– aanspreken, motiveren, confronteren, aan het denken zetten
– lachen: ratio ernst/humor: ± 80/20
– duur: 2x 45-60 min.
– voor (interne) ondernemers en zij die het willen worden

 

Onderdelen:

– maatwerk bepalen we tijdens de voorbespreking
– de technologische aanjagers van vandaag
– 5 acties die iedereen meteen kan toepassen

 

Interesse? Contacteer ons via Michelle Cortie (michelle@guidothys.nl).

 

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel