Home Talk to Me iPhone gekte wrap-up en reviews

0 3056


De introductie van de iPhone 2.0 was natuurlijk het belangrijkste nieuws van vorige week. Daarom geef ik vandaag een samenvatting ik allemaal heb gedaan rondom de iPhone 2.0 gekte!

Het bovenstaande filmpje laat de filmpje van de enorme rij iPhone 2.0-fans op de lijnbaan zien. Vervolgens een video met mijn eerste iPhone 2.0 indrukken en de mening van Francisco van Jole over zijn (nieuwe) iPhone.

Voor de Volkskrant heb ik ook een iPhone review gedaan en ook voor het Financiële Dagblad.

In het kort vind ik de iPhone 2.0 een prachtig mobiel internet apparaat geworden met 3G, GPS en nieuwe te downloaden applicaties. Nadelen zijn een slecht batterijleven (3.5 uur), natuurlijk geen echt toetsenbord en geen video camera maar overall een geweldige mobiele internet machine vol met coolness.


Dit filmpje in helaas niet echt scherp. Maar er morgen een mooie van maar het is 4 uur dus mooi geweest. Maar je krijgt een eerste indruk wat ik goed en minder vind. Nog veel meer details over te zeggen zoals de app store, exchange geen cut/past en video etc maar dat komt.


Francisco van Jole kwam ook nog even langs. Geconfronteerd met de voor en nadelen van de iPhone ging hij er toch maar één aanschaffen.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel