Home Bedrijven en personen, Events Executives, kom naar het IoT seminar van CM

IoT conferentie van CM voor executives en software developers

Ben jij executive van een bedrijf die graag voorop loopt en staat te springen om zijn bedrijf smart te maken? Dan mag je het IoT seminar bij CM in Breda absoluut niet missen.

IoT seminair

Ik praat je helemaal bij over de gevolgen van The Internet of Things voor jouw bedrijf. Steeds meer apparaten worden namelijk verbonden met het internet, ze werken intensief samen en zijn veel beter en sneller in staat om beslissingen te nemen. Hoe maak je ook jouw bedrijf slim en intelligent met behulp van smart systems? Ik ga het je allemaal vertellen.

IoT-kunst en LoRa

Maar dat niet alleen, ook is er een kunstenaar aanwezig die met IoT werkt en is er een spreker van KPN die alles vertelt over LoRa, het draadloze netwerk dat speciaal is ingericht voor IoT. Hoe werkt dit netwerk en hoe kan jouw bedrijf hier gebruik van maken?

Avondje NAC

Natuurlijk sluiten we de dag af met een borrel, maar dat niet alleen. We gaan ook dineren met zijn allen en sluiten de dag gezamenlijk af in de skybox van CM, bij een voetbalwedstrijd van NAC in het Rat Verlegh Stadion in Breda.

Avondje NAC

Registreer je gratis tickets

Registeren kan hier, let op er zijn maar heel beperkt plaatsen beschikbaar.

CM Telecom

CM Telecom houdt zich bezig met Corporate Mobile Messaging & Payments voor allerlei sectoren. Zie ook ‘CM stuurt miljarden sms’jes per jaar

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel