Home Talk to Me Hoe hou je de inspiratie van PICNIC08 vast?

0 3149

PICNIC08 was voor mij een absoluut hoogtepunt. Met zoveel creatieve en briljante mensen van uiteenlopende vakgebieden bij elkaar barst je na de presentaties en gesprekken van de inspiratie. De truc is nu die inspiratie vast te houden, daarom heb ik een PICNIC08 Dik Channel aangemaakt met bijna 60 video’s van PICNIC08.

Kijk bijvoorbeeld naar het interview met Marleen Stikker over de uitdagingen van de organisatie van PICNIC en de mening van Clay Shirky over de toekomst van social media en de blogosphere. Wat je ook zeker niet mag missen is Nederlands trots Werner Vogels en de parallellen die Italy Talgam trekt tussen de taken van een dirigent en leiderschap in het bedrijfsleven.

Natuurlijk staat er ook een interview tussen met Nulaz, de winnaar van de Vodafone Mobile Clicks die vertelt waarom hij ietwat arrogant zijn prijs in ontvangst nam. Ook is er een prachtige uitleg van Greensulate Eben Bayer, de winnaar van de Green Challenge 2008.

Genoeg inspiratie om naar te kijken en je bezig te houden tot misschien wel PICNIC 08. Zodra de video van de presentaties online staan ga ik deze natuurlijk ook weer bundelen in een Dik Channel.

Je kan deze en andere PICNIC08 Dik Channels ook embedden op je eigen website. Kijk op www.dik.nl/picnic voor de Dik Channels en de embed codes.

Feedback
Zoals je misschien ziet ziet de Dik Channel widget er iets anders uit dan dan de eerste versie die ik vorige week publiceerde. Die update is het resultaat van de feedback die we op de eerste versie kregen. Ik ben altijd benieuwd naar je mening. Laat die dus zeker horen!

Dik Beta testen?
Op dit moment is Dik nog in closed beta maar binnenkort start de eerste publieke beta test. Vind je het leuk om te testen en wil je graag je eigen Dik Channels aanmaken? Stuur dan een mail aan Sabine Jaarsma om deel te nemen aan de beta test.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel