Home Bedrijven en personen Gonny van der Zwaag van iCulture, hoe bevalt de Apple Watch?

Gonny van der Zwaag iCulture

De website iCulture, over iPhone, iPad, Apple Watch en apps, groeit lekker door. Ze hebben zes mensen in dienst waaronder een developer waardoor ze ook technisch leuke dingen kunnen doen. Per maand komen er 1,5 miljoen bezoekers op de site wat neerkomt op dagelijks tussen de 100.000 en 150.000 bezoeken. De populairste onderwerpen zijn momenteel gezondheid en sport (wearables), auto’s (carplay) en Homekit, het automatiseren van je huis. In de toekomst gaat iCulture zich nog meer focussen op de mobiele bezoekers. Ik sprak met founder en hoofdredacteur Gonny van der Zwaag (@gonny).

Van iPhoneclub naar iCulture

Hoe bevalt de naamsverandering van iPhoneclub naar iCulture? Misshien dat een enkele bezoeker er nog aan moet wennen maar voor de redactie was de naamsverandering erg welkom. Nu konden ze zonder problemen ook over andere Apple producten zoals de Apple Watch schrijven. De meeste lezers zijn er inmiddels ook aan gewend.

Apple Watch

Gonny was een van de eerste Nederlanders met een Apple Watch en ze kocht deze in Duitsland. Op dit moment vindt ze het de investering van 800 euro niet echt waard, je kunt net zo goed een goedkopere Apple Watch nemen. De apps werken nog totaal niet, ze gebruikt het met name voor de notificaties die het wel prima doen. En ook tijdens het sporten is de Apple Watch erg handig.

Fit met Apps & Wearables, een boek over wearables

Het schrijven van een boek is een eenzame uitdaging maar het resultaat is er. In Fit met Apps & Wearables bespreekt Gonny alle trends op het gebied van wearables. Het boek is (onder andere) hier te koop.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel