Home Bedrijven en personen, Events Fundraising voor kankerpatienten dinner Roparun team 334

Roparun Team 335

De Roparun is het jaarlijks terugkerend estafette loop evenement van Parijs naar Rotterdam waarbij veel geld ingezameld wordt voor zorg en ondersteuning van mensen met kanker. Een aantal vrienden van mij zoals Jan Prins lopen daar allemaal 70km’r en zo’n 11km/uur dus dat is echt een goed even.t

Fundraising dinner Roparun team 334

Roparun team 334 organiseerde een in een oude respectable herenclub Litteraire Sociëteit De Witte een fundraising diner waar 55 gasten €100 euro per deelnemer afdroegen. Ik was er aanwezig om mijn presentatie te geven over de grote veranderingen rondom auto’s en energie.

Ik maakte met de Sony 4K resolutie action camera met enorme fish eye lens, die ze gaan gebruiken tijdens de race, een snelle impressie van de gasten zoals software gigant Jan Baan die een verhaal hield over de integratie van de internet of things (IOT) en oude software systemen en hoe de overheid beter met grote ICT ellende projecten kon omgaan. Het ziet er heel grappig uit en mensen zijn niet op hun best maar het was een erg leuke groep mensen uit de ICT wereld.

Mijn presentatie Is daar opgenomen. Niet echt geweldige kwaliteit maar toch aardig?

Volg de lopers live

Je kunt de lopers vanuit je luie stoel live volgen via de Roparun track & trace Ropaunlive.nl.

Roparun

Een Roparunteam bestaat uit maximaal acht lopers die dus ieder gemiddeld zo’n 65 kilometer lopen oftewel meer dan 1,5 marathon. Daarnaast bestaat een team uit minimaal twee fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en wegkapiteins. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken en gemiddeld bestaat een team uit 25 personen.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel