Home Bedrijven en personen, Events Een uurtje kijken naar Vincent

Presentatie Media Villa Arnhem

Het was fijn om weer even terug te zijn in mijn geboortestad, Arnhem, waar ik 18 jaar heb gewoond. Ik was hier als spreker op uitnodiging van Media Villa Arnhem.

Media Villa Arnhem

Media Villa Arnhem is een netwerkinitiatief voor zelfstandigen en professionals uit de regio Arnhem op het gebied van marketing, communicatie, media en/of technologie die openstaan voor nieuwe ontwikkelingen en kennisdeling. Iedere laatste dinsdag van de maand nodigen ze een spreker uit over een specifiek thema, deze keer had Marco Derksen mij uitgenodigd.

Mijn presentatie

In mijn presentatie ga ik in op elektrisch rijden, the internet of things en andere technologische trends en ontwikkelingen. De hele presentatie is hier terug te kijken:

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel