Home Bedrijven en personen Een rondleiding bij Mobile Device company Moxx

Moxx

Moxx is een Mobile Device company en richt zich op de grotere bedrijven zoals TNT Express, AH en ANWB. Ze bieden ondersteuning voor alle mobiele apparaten die in een bedrijf worden gebruikt zoals PDA’s en barcodescanners. CEO Kurt Kämper van Moxx gaf mij een rondleiding in zijn bedrijf.

Meer dan 40 man kijken continu of de meer dan honderdduizenden mobiele devices die Moxx monitort nog werken. In een controlekamer bieden ze service op afstand of blokkeren ze indien nodig tijdelijk een defect apparaat. Ook checken ze hoevaak devices worden gebruikt en met name ook hoe ermee wordt omgegaan door de gebruikers.

Moxx

Moxx is ook degene die alle apparaten voorziet van de juiste firmware en analysetools. Allemaal speciaal afgesteld op de wensen van de eindgebruiker en nieuwe ontwikkelingen als HTML5 en veelgebruikte online location based services.

Moxx ondersteunt momenteel de grote mobiele device gebruikers in Nederland. Kurt Kämper is nu bezig om hun service Europees verder uit te rollen. De grote groeiareas liggen in Duitsland, België en Frankrijk.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel