Home Bedrijven en personen De geheime plekken van Menorca: prachtig en kindvriendelijk

Nu augustus langzaam tot zijn komt is het tijd voor nog een laatste vakantie item. Vorige week was ik in het prachtige Menorca. Een eiland dat vooral bekend staat als buggy eiland en qua populariteit lang niet zo hoog scoort als de buur eilanden Mallorca en Ibiza. Onterecht, want wie rust zoekt en met het gezin van prachtige stranden wil genieten kan op dit prachtige eiland uitstekend terecht. Niet alleen ik heb het hier naar mijn zin gehad, maar ook de kids!

Menorcaspecialist

Menorcaspecialist.nl

Clarice de Bruin vertelt op haar site Menorcaspecialist.nl alles over het eiland, de vele stranden, de Caribische sfeer maar vooral over alle activiteiten. Ze heeft een uitermate leuke reisgids over dit eiland geschreven genaamd Reismaatje Menorca. Hierin staan alle leuke geheime plekken van een bijzonder leuk en kindvriendelijke eiland. Vergeet dit boekje niet mee te nemen voordat het het eiland bezoekt.

Dus zoek je nog een kindvriendelijk eiland met verrukkelijk weer en veel actieve sporten? Kijk dan in deze reisgids en op Menorcaspecialist.nl.

En dat de kids het naar hun zin hebben gehad zie je hier overduidelijk:

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel