Home Bedrijven en personen De laatste trends & nieuwste ontwikkelingen op het gebied van reparaties |...

0 2705

Bij het Smart Repair event waren er 350 monteurs die consumentenartikelen repareren, van smartphones tot aan tablets en alle andere elektronica die in een (slim) huis te vinden zijn. Ik laat zien wat de laatste trends en nieuwste ontwikkelingen zijn m.b.t. reparaties die op het event te vinden waren in deze korte tour:

Ook interview ik een aantal mensen zoals Rudirick de Jong, een Electrostylist bekend van het SBS6 programma Rob’s Grote Tuinverbouwing, die een ontwerper is van smart homes. Wat is hot en wat willen mensen tegenwoordig in hun smart home?

Verder spreek ik met Rob Wierenga, vertegenwoordiger van branchevereniging Techniek Nederland (voorheen UNETO-VNI). Waar zetten zij zich voor in? Wat zijn de doelstellingen op dit moment?

Een scherm vervangen van je telefoon of tablet kan soms lang duren. In een spannende wedstrijd op het event blijkt een telefoonschermpje binnen 4 minuten vervangen te kunnen worden! Watvoor technieken zijn er nu allemaal beschikbaar? Hoe zit het met refurbished telefoons? Willen mensen deze hebben? Een kijkje in de keuken die je normaal niet ziet!

– Vincent Everts, Nederlandse trendwatcher op het gebied van digitale innovatie | Meer over Vincent

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel