Home Bedrijven en personen, Events Blockchain, Bitcoins en crypto currencies halveren de werkgelegenheid in de financiële sector

Chris Skinner

“Sommigen beweren dat de blockchain technologie de werkgelegenheid in de financiële sector gaat halveren. Ik ben het daar volledig mee eens. Het is een kwestie van tijd. De grote shake-out komt eraan.”

Een uitspraak van Alex van Groningen waar ik het volledig mee eens ben. Op het Bitcoincongres op 24 juni praten 16 sprekers uit binnen- en buitenland je helemaal bij over de Blockchain. Mis dit dus niet!

Chris Skinner, writer of Digital Bank over de blockchain

Naar aanleiding van het Nationaal Bitcoin Congres sprak ik met Chris Skinner.

Blockchain staat bij banken nu hoog op de agenda. Chris benadrukt dat alle banken momenteel praten over de blockchain waar ze een jaar geleden nog erg sceptisch reageerden op crypto currency. Ze vragen zich met z’n allen af hoe het mogelijk is dat op een zondagochtend 68 miljoen dollar in realtime verhandeld wordt dankzij de blockchain. Ze zijn eindelijk wakker geworden.

Lees hier zijn boek Digital Bank.

Banken staan voor een enorme uitdaging

Hoe moeten banken met Bitcoin en andere crypto currency omgaan en wat kan de blockchain voor ze betekenen? Gaan ze klanten verliezen vanwege nieuwe technologie en de vele fintech startups? Chris Skinner is ervan overtuigd dat dit het geval zal zijn. Er zijn momenteel duizend fintech startups met een miljard aan investeringen in de afgelopen vijf jaar die met niets anders bezig zijn dan het veranderen van de financiële wereld.

Praat mee op het Nationaal Bitcoin Congres

Kom op 24 juni ook naar het Nationaal Bitcoin Congres in het ING HQ in Amsterdam. We brengen de hotste Bitcoin en Fintech startups op het podium, samen met koplopers uit de financiële wereld. Voor een publiek bestaande uit de voorhoede van het bedrijfsleven en overheidsinstellingen. Koop hier je ticket of kijk op Bitcoincongres.nl voor meer informatie.

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel