Home In de media Bitcoin in verval? Totaal niet!

0 4609

Deze week was ik te gast bij de wekelijkse crypto-update van de Telegraaf om te praten over de huidige stand van de Bitcoin. De prijs van de Bitcoin is over de afgelopen weken enigzins gedaald en dit roept natuurlijk weer paniek op bij veel mensen en de media. Men vergeet echter dat ze het niet over een paar weken moeten bekijken maar juist op langer termijn van een jaar! Zo is de Bitcoin t.o.v. een jaar geleden nog steeds met een factor vier gestegen! De markt ontwikkelt zich nog steeds en zo zijn traditionele banken bijvoorbeeld bezig om het mogelijk te maken voor de gewone mensen om cryptomunten te kopen. Dat cryptomunten steeds meer geaccepteerd worden in de samenleving is alleen maar een positief teken dat het helemaal goed moet komen!

Verder bespreken wij ook het debat van de Tweede kamer van vorige week over het strenger reguleren van cryptomunten. De populariteit van cryptomunten en ICOs is niet te ontkennen en dat vraagt om serieuze regelgeving om investeerders in ICOs te beschermen. Het is goed op te merken dat de kamerleden bij dit debat veel beter waren geïnformeerd over de onderwerpen crypto en blockchain dan het vorige debat.

Ook praten wij over de Blockchain Innovation Conference 2018 die dit jaar in de Rabobank in Utrecht wordt gehouden op 7 juni. Ik leg uit waarom de tickets van BIC18 een koopje zijn in vergelijking met andere events en waarom je moet komen! Zo hebben wij 50+ sprekers van over de hele wereld (denk aan India tot aan Canada etc.) die allemaal gaan vertellen wat er daadwerkelijk in het echte leven gedaan wordt met blockchain. Bekende namen die komen spreken zijn Prins Constantijn, Marc van der Chijs, maar ook de grote organisaties komen langs zoals de Nederlandse Bank, Rabobank, ING, KPMGIBM & nog veel meer. Dus zorg dat je er bij bent! Met de code: VINCENT krijg je ook nog 25% korting!

Bekijk hier het fragment van de Telegraaf:

httpswww.telegraaf.nlvideo2073038het-gaat-echt-goed-komen-met-de-bitcoin

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel