Home Uncategorized AD Ochtendshow to go: Videostrategie van het AD & De Lama’s

0 4257

Bitcoin daalt lekker door

Bitcoin daalt lekker door (nu $3400)! Ik was bij het Algemeen Dagblad om daarover te praten in hun nieuwe ochtendshow, die compleet op ontbijttelevisie lijkt!

De videostrategie van het AD

Eindredacteur Hans Neijenhuis vertelde mij dat ze nu heel zwaar inzetten op video. Vier jaar geleden gaf ik een cursus voor journalisten over het belang van video die je met je telefoon kon maken, maar niemand was daar toen in geïnteresseerd. Nu is video super strategisch bij het AD. Ik interview Hans over de strategie.

De volledige ochtendshow

Hieronder kun je de volledige ochtendshow bekijken waar ik o.a. veel lol had met de Lama’s die binnenkort de Ziggo Dome een paar keer vullen!

AD Ochtendshow to go Videotrategie van het AD & De Lama's

– Vincent Everts, Nederlandse trendwatcher op het gebied van digitale innovatie | Meer over Vincent

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel