Home Bedrijven en personen Amazon opent NL kindle shop. State of the Ebooks in NL

amazon kindle
Gisteren waren alle uitgevers bij het CB Ebook evenement. Ebooks in nederland gaan best langzaam. 5% overall versus 35% in USA. Wel 14.7% van fiction boeken en sommige uitgevers zitten op 35%. Amazon opende op 12 nov haar digitale kindle deuren met 20.000 titels. Gelukkig zijn er in NL 35.000 titels beschikbaar, Bibliotheken doen 2.5 miljoen E-uitlenen per jaar met 300% jaarlijkse groei.
Wat vind Daniel Ropers van BOL.com van de komst van zijn grote concurrent en waarom kan een 21 jarige Spotify voor Ebooks beginnen?

Ik geef een overview van de Ebook wereld in 3 minuten. Komst amazon, E-bibliotheken, BOL.COM

Interview met Daniel van Bol.com die nu 5 jaar bezig is en veel heeft gedaan om de uitgevers bij de E-book les te krijgen. Wat vind hij van de komst van Amazon?

Arkady Vitrouk manager Amazon kindle content Europa praat over het helpen van uitgevers in NL

Diederik van Leeuwen dir. stichting bibliotheken.nl heeft nu 2.5 miljoen uitleningen gedaan door 350.000 gebruikers (10% van de 4miljoen leden). Er zijn 10.000 titels beschikbaar en je kunt er 10 per 3 weken lenen.

En spotify voor boeken komt eraan Folioreading komt Q1 met spotify4books door 21 jarige Joris van Zandfoort. Voor €10 kun je zoveel Ebooks lezen als je wil. Hij beweert de meeste uitgevers van Nederland te hebben. In Q1 moet het starten. Zij betalen de uitgevers per PAGINA.
https://www.youtube.com/watch?v=L4NBGoT9aig

NOG GEEN REACTIES

Reageer op dit artikel